Franchise

Tι κάνει το Focaccino την πρώτη επιλογή Franchise;

Μοντέρνα επιχειρηματική ιδέα Franchise Yψηλής ποιότητας αλυσίδας αρτοποιείας - καφέ με νόστιμα και χαμηλού κόστους προϊόντα διατροφής που προσφέρονται σε ένα καθαρό, επαγγελματικό, ευρωπαϊκών προδιαγραφών στυλ, όλη την ημέρα στα σύγχρονα κατάστηματα Focaccino. Πιστεύουμε σε αυτό που προωθούμε.

Ταχαίας ανάπτυξης αγορά και πελατειακή βάση. Μοντέρνα ιδέα αρτοποιείας - καφέ που προσελκύει πελάτες όλων των δημογραφικών στοιχείων.

Μεγάλη διαθεσιμότητα σημείων εντός και εκτός Αττικής για τους κατάλληλους ενδιαφερόμενους.

Τοπικής δικής μας παραγωγής προϊόντα διατροφής & Ευρωπαικά αναγνωρισμένος επώνυμος καφές. Η καλύτερη ευκαιρία Franchise.

Καταρτισμένη ομάδα υποστήριξης απο επαγγελματίες στο χώρο του Franchise σε ετοιμότητα για την καταλλήλοτερη επιλογή του σημείου, του σχεδιασμού, τη στελέχωση του προσωπικού, το λειτουργικό, το marketing, με τον αρχικό ιδρυτή της εταιρείας να ηγείται αυτής ακόμα, και να οδηγεί την εταιρεία καθημερινά.

Λειτουργικό, εκπαίδευση, εταιρικές σχέσεις

Δεν διαθέτουμε μόνο το Franchise, διαθέτουμε και λειτουργούμε καταστήματα. Τα λειτουργούμε επιτυχημένα και κερδοφόρα. Μπορούμε και τα καταφέρνουμε γιατί μέσα απο την εμπειρία μας γνωρίζουμε τι δουλεύει και τι όχι. Πειραματιστήκαμε, διορθωθήκαμε , τεστάραμε και εφαρμόσαμε στη πράξη διάφορες θεωρίες πάνω στις οποίες βασίζουμε την καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων μας και συνεχίζουμε να λειτουργούμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λαμβάνοντας υπόψη και τη παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε μας κατάστημα & σε κάθε περιοχή όπου έχουμε παρουσία.

Η ομάδα λειτουργίας παρέχει εφαρμοσμένες τεχνικές και εξειδίκευση, γεγονός που βοηθά τους franchisees να κατανοήσουν το ιδανικό τρόπο εφαρμογής ενός αποτελεσματικού και χαμηλής δαπάνης πρόγραμματος εντός των καταστημάτων τους που να τους επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση της πορείας των προϊόντων τους , τα εργατικά, τη τεχνική υποστήριξη, τη στελέχωση και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού.

Κάθε franchisee σε συνεργασία με τον υπεύθυνο καταστήματος & το Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας, υποβάλονται σε διάρκειας δύο εβδομάδων εντατική εκπαίδευση η οποία περιλαμβάνει την παραγωγή των προϊόντων, τη διαχείρηση και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού καθώς επίσης την εμπορική λειτουργία των καταστημάτων. Επιπλέον κατά την επίσημη έναρξη του κάθε καταστήματος η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης Franchise μας, είναι ενεργά παρούσα προσφέροντας πλήρης υποστήριξη στον υπεύθυνο λειτουργίας του καταστήματος αλλά και την ομάδα των baristas, για τη διασφάλιση της ομαλής και άρτιας λειτουργίας του καλύπτοντας κάθε ανάγκη που πιθανόν προκύψει, απορία και την άψογη προετοιμασία των προϊόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές Focaccino.

Δημιουργία αναγνωρισιμότητας και αύξηση επισκεψιμότητας στα σημεία μέσω ενεργειών marketing

Πρίν την έναρξη του εκάστοτε καταστήματος, η ομάδα του Marketing φροντίζει και προαναγγέλει το γεγονός και δημιουργεί αναγνωρισιμότητα με στοχευμένη επικοινωνία μέσω στρατηγικού πλάνου ενεργειών πρόωθησης.

Με την έναρξη του καταστήματος, στοχευμένο πλάνο επικοινωνίας ακολουθεί με στόχο την άμεση δημιουργία πελατολογίου στο εκάστοτε σημείο/περιοχή.

Κύριος στόχος όλων των ενεργειών Marketing είναι η αύξηση και ενίσχυση της επισκεψιμότητας στα καταστήματα Focaccino και συνεπώς η αύξηση του τζίρου τους. Αυτό επιτυγχάνεται με στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες και προωθητικές ενέργειες κομμένες και ραμμένες στις ανάγκες του κάθε καταστήματος δημιουργώντας πελατειακή πιστότητα και επαναλαμβανομένη επισκεψιμότητα. Καθε προωθητική ή διαφημιστική ενέργεια είναι προσεκτικά μελετημένη, βασισμένη σε μια δομημένη, ενιαία και πάγια στρατηγική πολιτική ώστε να εξασφαλίζεται ξεκάθαρα στη συνείδηση του καταναλωτή η δυναμική και η πρότιμηση του στο εμπορικό σήμα Focaccino.

Έλεγχος ποιότητας προϊόντων franchise και διανομή

Απο τα πρώτα κιόλας στάδια της διανομής franchise, έγινε εμφανής το πόσο πρωτεύουσας σημασίας στην επιτυχία του Focaccino αποτελούν ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων, το χαμηλό κόστος τους, η συνεπής και άρτια διανομή τους στα καταστήματα.

24Η εξειδικευμένη ομάδα ελέγχου ποιότητας, συνεχίζει και μετά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας με συνεχής εκπαίδευση, συμβουλές και ενημέρωση στις όποιες απορίες, ερωτήσεις προκύψουν.

Τακτικά Franchise meetings πραγματοποιούνται στα κεντρικά γραφεία Focaccino, προσφέροντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες & τους υπεύθυνους των καταστημάτων να ενημερώνονται, για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες Focaccino μέσω γραπτής πληροφορήσης, γευσιγνωσίας και πρακτικής εκπαίδευσης. Το Marketing είναι κομμάτι κάθε μας ενέργειας. Αναλυτικά εγχειρίδια και videos βρίσκονται στη διάθεση όλων, προσφέροντας πλήρη πληροφόρηση για τη βέλτιστη δυνατή λειτουργία των καταστημάτων.

Είναι η απόκτηση ενός Focaccino Franchise στις μελλοντικές επιχειρηματικές σας προσδοκίες;

Εύκολη λειτουργία & διαχείρηση.

Επισήμανση κριτηρίων και καθοδήγηση για την ιδανική επιλογή του σημείου.

Εντατική, πλήρης και επαναλαμβανόμενη εκπαίδευση.

Ευχάριστο και οικείο περιβάλλον.

Στοχευμένες τοπικές προωθητικές ενέργειες.

Εγγυημένα χαμηλές τιμές στα προϊόντα.

Αξιόπιστο δίκτυο προμηθευτών, αποκλειστικές συνεργασίες.

Δωρεάν παράδοση των προϊόντων στα σημεία Franchise.

Eπαγγελματισμός και Ακεραιότητα σε κάθε μας ενέργεια.

Eνιαίο Μηχανογραφικό Σύστημα.

Γενικά πλεονεκτήματα όταν επιλέγετε ένα επώνυμο brand για franchise

Άμεση αναγνωρισιμότητα του εμπορικού σήματος. Πολλαπλά οφέλη μέσω από ένα άρτια δομημένο στρατηγικό πλάνο επικοινωνίας, τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Αξιόπιστο και δοκιμασμένο λειτουργικό σύστημα. Δεν χρειάζεται να εφεύρετε το τρόχο. Πλήρες Επιχειρηματικό μοντέλο στη διάθεση σας.

Αγοραστική Δύναμη. Σταθερές σχέσεις με τους προμηθευτές. Αξιόπιστο δίκτυο διανομής.

Συνεχής Υποστήριξη. Διαρκείς συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκπαίδευση.

Ισχυρό δίκτυο συνεργατών. Η εμπειρία του κάθε μας συνεργάτη ξεχωριστά, πολύτιμο εργαλείο απο το οποίο συνεχώς ενημερωνόμαστε, μαθαίνουμε και εφαρμόζουμε δοκιμασμένα νέες τεχνικές για άμεση & μετρήσιμη επιτυχία.

Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα με σας. "We are all for One, Οne for All". Η επιτυχία σας είναι η επιτυχία μας. Με επαγγελματισμό, συνέπεια και μόνο δουλεύοντας σαν ομάδα μπορούμε να πετύχουμε.

Franchise Store Design & τα πλεονεκτήματα του

Η επιλογή των σημείων/καταστημάτων Focaccino είναι αποτέλεσμα μιας στοχευμένης στρατηγικής πολιτικής για άμεση αναγνωρισιμότητα και επαναλαμβανόμενη επισκεψιμότητα απο τον τελικό καταναλωτή λόγω των στρατηγικών σημείων τους και της εύκολης προσβασιμότητας σε αυτά.

Τα πλεονεκτήματα του σχεδιαστικού μοντέλου των καταστημάτων Focaccino

Άριστης ποιότητας σπιτικές χειροποίητες πίτες, focaccia, ροφήματα, προϊόντα διατροφής, σαλάτες, smoothies, σάντουιτς με προζυμένιο ψωμί, συνδυασμοί για γευστικά πρωινά, γλυκές απολαύσεις. Όλα παραγωγής μας και διαθέσιμα σε ένα περιβάλλον μοντέρνο, καινοτόμο , Ευρωπαικών προδιαγραφών.

Ειδικά μελετημένο σχεδιαστικό μοντέλο που συντελεί στην ανάπτυξη των πωλήσεων.

Σχεδιασμένο ειδικά για τη βέλτιστη ρόη στο κεντρικό σημείο εξυπηρετήσης του πελάτη μειώνοντας το χρόνο αναμονής στο ελάχιστο.

Συνδυαστικές ενέργειες marketing & προβολής.

Η έμπειρη διοικητική ομάδα του Focaccino θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σας βήμα εξασφαλίζοντας σας το maximum της επισκεψιμότητας και τη συνεχή ροή των επισκεπτών.

Κατασκευή καταστήματος σύμφωνα με τις προδιαγραφές Focaccino. Πλήρης καθοδήγηση σχετικά με την κάλυψη πρώτων αναγκών όπως αναλώσιμα υλικά, εξοπλισμό, διακόσμηση εσωτερικού & εξωτερικού χώρου καθώς επίσης τη γενικότερη λειτουργία του.

Πλήρης κατασκευαστική μελέτη και αναλυτικό πλάνο εφαρμογής.

Η εξειδικευμένη ομάδα κατασκευής και ανάπτυξης των καταστημάτων Focaccino θα βρίσκονται στη διάθεση σας σε όλα τα στάδια για κάθε ανάγκη, πρόκληση, προσαρμογή ή δυσκολία που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν κατα τη διαδικασία στησίματος και μέχρι την ακριβής εφαρμογή του πλάνου ανάπτυξης σύμφωνα με τα Master guidelines του Focaccino.

Εκπαίδευση Προσωπικού

Δημιουργήσαμε συγκεκριμένα εγχειρίδια εκπαίδευσης με στόχο να διατηρήσουμε την ποιότητα στα προϊόντα μας και την συνεχή συμπληρωματική επιμόρφωση του προσωπικού μας σχετικά με αυτά. Στα πλαίσια της εκπαίδευσης, δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και στην προετοιμασία των προϊόντων μας. Ακολουθώντας το ευρωπαικό μοτίβο, βασισμένο σε ξεκάθαρες γραμμές και μια πειθαρχημένη λειτουργική πολιτική με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη , τη φιλική εξυπηρέτηση και τις υψηλές προδιαγράφες καθαριότητας & υγιεινής αντιμετωπίζουμε τον πελάτη μας ως πρώτη μας προτεραιότητα. Η μεταφορά της γνώσης και της εξειδίκευσης στην προετοιμασία των ροφημάτων μας και την παραγωγή των προϊόντων μας αποτελούν το Α και το Ω στο πλάνο εκπαίδευσης του προσωπικού και των baristas μας. Γιαυτό το λόγο ετοιμάσαμε αναλυτικό εγχειρίδιο με οδηγίες προετοιμασίας βήμα προς βήμα, συνταγές και όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ποιότητας για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας, εποπτεύουν και φροντίζουν σε καθημερινή βάση να τηρούντε τα master standards του Focaccino στο ακέραιο. Κάθε κατάστημα αξιολογείται μέσω γραπτής αναφοράς και αναλυτικής καταγραφής ανα σημείο λειτουργίας και ανα υπάλληλο, με στόχο να εφαρμόζουμε τις προδιαγραφές αυτές ενώ παράλληλα με ευελιξία να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες & στις προτιμήσεις του κάθε καταστήματος ξεχωριστά. Η διαρκής εκπαίδευση και η ενημέρωση του προσωπικού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας και της καθημερινής λειτουργίας του Focaccino.

Τα 3 στάδια του πλάνου εκπαίδευσης

Κατά τη διάρκεια σχεδιασμού και κατασκευής του καταστήματος

1 Το συγκεκριμένο κομμάτι εκπαίδευσης απευθύνεται στην ανώτατη διοίκηση και τους μετόχους το οποίο αφορά τον τρόπο λειτουργίας της κουζίνας,τους προμηθευτές, τη λειτουργία του καταστήματος,τη διαχείρηση του ανθρώπινου δυναμικού και τη γενικότερη στρατηγική σε επίπεδο διοίκησης.

2 Έναρξη διαδικασίας ανεύρεσης του κατάλληλου προσωπικού μέσω συνεντεύξεων και τεστ αξιολόγησης απο τον εκάστοτε franchisee υπό την εποπτεία & την καθοδήγηση των Κεντρικών Γραφείων της εταιρίας.

Κατόπιν στελέχωσης του Προσωπικού

Το τελικά επιλεγμένο προσωπικό υποβάλλεται σε συστηματική εκπαίδευση στους τομείς των:

1 Συνταγές, προετοιμασία προϊόντων, προϊόντικο κατάλογο, επιλογή πρώτων υλών, συσκευασία, λειτουργία μηχανημάτων και τεχνικού εξοπλισμού, κανόνες υγιεινής / καθαριότητας, όλα υπο την καθοδήγηση και την εποπτεία των ειδικών μας.

2 Εξυπηρέτηση πελατών, τεχνικές πωλήσεων, παράπονα πελατών με τη βοήθεια των έμπειρων εκπαιδευτών μας.

Με την έναρξη του Καταστήματος

1 Κατα τη διάρκεια παρουσίασης ενός καινούργιου προϊόντος, προσωπικό και στελέχη ενημερώνονται και εκπαιδεύονται στα κεντρικά γραφεία Focaccino σχετικά με το νεό αυτό προϊόν, τη συνταγή του, τη διαδικασία προετοιμασίας του, τη συσκευασία του, καταλήγοντας στο τρόπο πρόωθησης του στο τελικό καταναλωτή.

2 Παρέχουμε επαναλαμβανόμενη και συνεχής εκπαίδευση στα στελέχη και τους μετόχους της επιχείρησης στα πλαίσια του κόστους των προϊόντων, των καταλληλότερων τεχνικών για στοχευμένη πώληση και αύξηση τζίρου, και της βέλτιστης ικανοποίησης του πελάτη εξασφαλίζοντας βιωσιμότητα στην επιχείρηση τους.

3 Έκτακτες απρόοπτες επισκέψεις στα σημεία απο τα στελέχη της εταιρίας με στόχο την διασφάλιση της άρτιας λειτουργίας των καταστήματων σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις προδιαγράφες του Focaccino στα πλαίσια της ποιότητας των προϊόντων, την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και καθαριότητας.

Διαθέσιμες Αγορές

Το εμπορικό σήμα Focaccino λειτουργεί στην Ελλάδα με μέχρι τώρα οκτώ καταστήματα στο σύνολο του και ένα Master Franchise στη Θεσσαλονίκη. Αναπτύσσεται ταχαίως με έμφαση στην περιοχή της Αττικής ενώ παράλληλα στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του στο κλάδο του bakery-café και εκτός Ελλάδος σε ένα χρονικό πλαίσιο 3ετιας. Για το λόγο αυτό, η επέκταση του δικτύου καταστημάτων με το μοντέλο Franchise αποτελεί μια απο τις κύριες προτεραιότητες της επιχείρησης.

Με συστήματα διανομής και υπηρεσίες υποστήριξης Franchise ήδη ενσωματωμένα σε ένα πλαίσιο ευρωπαικών προδιαγραφών, το Focaccino στοχεύει στην ά θεση στην κατηγορία του στην Ελληνική αγορά και αναζητά τόσο μεμονωμένους franchisees όσο μονάδες πολλαπλής δυναμικής.

Το προφίλ του ιδανικού Focaccino franchisee

Όλοι όσοι είναι λάτρεις της καινοτομίας, της άριστης ποιότητας καφέ και αρτοποιείας, ως μελοντικοί συνεργάτες και franchisee ενός καταστήματος Focaccino, ιδανικά θα πρέπει να διαθέτουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Ετοιμότητα, ζήλο και ουσιαστική δυναμική για ανεξάρτητη συνεργασία.

Διαθεσιμότητα και θέληση για συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση.

Ηγετικές ικανότητες και αποφασιστική ανάληψη ευθυνών.

Διοικητικές ικανότητες και ικανότητα δημιουργίας κινήτρου στο ενεργό σύνολο.

Υψηλή θέληση για προσφορά & εξυπηρέτηση.

Επικοινωνιακές ικανότητες.

Ευελιξία και ευκολία στη κατανόηση ενός νέου επιχειρηματικού και λειτουργικού μοντέλου.

Υψηλό αίσθημα ευθύνης , κατανόησης και στόχευσης στο τελικό καταναλωτή.

Ετοιμότητα στο να αποκτήσει νέες εμπειρίες και να τις μοιραστεί.

Είναι ένα Focaccino Franchise η ιδανική επιλογή για εσάς;

Το Focaccino αναζητά συνεργάτες με έντονο επιχειρηματικό πνεύμα που ενδιαφέρονται να μοιραστούν μαζί μας το όραμα μας και να αναπτύξουμε από κοινού μια επαγγελματική σχέση με διάρκεια στο χρόνο. Συνεργάτες που γνωρίζουν τι θέλουν και επιθυμούν να αποτελέσουν κομμάτι μιας πολλά υποσχόμενης και ταχαίως αναπτυσσόμενης εταιρίας, η οποία λειτουργεί με ακεραιότητα, ποιότητα, πιστότητα, αξιοπιστία, ήθος, με έντονο το πάθος και το αίσθημα της κατάκτησης της κορυφής στην αγορά της. Αναζητούμε συνεργάτες που να διαθέτουν:

Καινοτόμο πνεύμα.

Επιθυμία του να αποτελέσουν κομμάτι μιας επιχείρησης που εμπνέει ανάπτυξη και επιτυχία.

Δυνατότητα ανάπτυξης σε επιπλέον απο ένα σημείο.

Συνεργάτες με πάθος και φιλοδοξία των οποίων η συνεισφορά να αποτελέσει το μέλλον της ανάπτυξης του εμπορικού σήματος Focaccino & πέρα απο τα σύνορα της Ελλάδας.

Σεβασμό, κατανόηση, συνέπεια, αποδοχή, πίστη σε ένα ήδη δοκιμασμένο σύστημα υποστήριξης.

Πως προχωρώ άμεσα σε προέγκριση και στην απόκτηση ενός Focaccino Franchise;

To πρώτο βήμα είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος. 'Αμεσως μετά την αξιολόγηση των στοιχείων που θα μας αποστείλετε ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου Franchise θα προγραμματίσει μαζί σας μία κατειδίαν συνάντηση πρώτης γνωριμίας.
FOCACCINO | all rights reserved