ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

H RSM Greece βράβευσε τους 60 National Champions για τα European Business Awards 2014/15

H εταιρία μας γιόρτασε την επιτυχία των 60 Ελληνικών εταιριών που διακρίθηκαν ως National Champions στα φετινά European Business Awards 2014/15 sponsored by RSM, βραβεύοντάς τους σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2014 με την υποστήριξη της Αγγλικής Πρεσβείας και του UK Trade & Investment.

Διαβάστε Περισσοτερα...

H FOCACCINO βραβεύτηκε ως National Champion στα
European Business Awards 2014/2015 sponsored by RSM

Η FOCACCINO μία από τους 60 National Champions των φετινών European Business Awards 2014-2015 sponsored by RSM βραβεύτηκε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την RSM Greece και τα European Business Awards στην Αίγλη Ζαππείου. Χορηγός και υποστηρικτής των βραβείων από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα είναι η RSM Greece, μέλος της RSM International του 6ου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων επιχειρήσεων παγκοσμίως. Tα European Business Awards sponsored by RSM είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά ευρωπαϊκά βραβεία με παγκόσμιο κύρος. Είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό διαγωνισμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας. Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρίες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις 10 κατηγορίες των βραβείων, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή σε όλες τις επιχειρήσεις, κάθε μεγέθους και κλάδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης. Το σύνολο των φετινών National Champions ήταν 706, από τους οποίους οι 60 ήταν Ελληνικές επιχειρήσεις. Οι 60 National Champions της χώρας μας, μεταξύ αυτών και η/ο [ΧΧΧΧ] που προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού θα αξιολογηθούν από τους κριτές με βάση τις video παρουσιάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί και ανέβει στην ιστοσελίδα των βραβείων. Παράλληλα με την αξιολόγηση των κριτών διεξάγεται και η ψηφοφορία του κοινού που θα αναδείξει τον National Public Champion της κάθε χώρας.

Η εταιρία μας διαγωνίζεται στην κατηγορία «Βραβείο για την Επικέντρωση στον Πελάτη» και διεκδικεί πλέον μια θέση στη δεκάδα του τελικού. Στις 10 Φεβρουαρίου 2015, ο Πρόεδρος των κριτών θα ανακοινώσει ποιοι από τους National Champions από όλη την Ευρώπη, θα διακριθούν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d’Honneur και θα προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού. Ο τίτλος αυτός δίνεται στις δέκα καλύτερες επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη για την κάθε κατηγορία των βραβείων. Υπάρχουν δέκα κατηγορίες και για το λόγο αυτό εκατό Ruban d’Honneur νικητές. Οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας από τους εκατό Ruban d’Honneur θα αποκαλυφθούν σε μια λαμπρή τελετή απονομής το καλοκαίρι του 2015.

Νέο κατάστημα Focaccino στο Γαλάτσι

Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2014 – Ένα νέο κατάστημα στο Γαλάτσι εγκαινιάζει η ελληνική αλυσίδα εστίασης Focaccino, διευρύνοντας το ήδη υπάρχον δίκτυό της. Το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Βείκου 7, φέρνοντας φρέσκο αέρα και γεύσεις αυθεντικά σπιτικές σε ακόμα ένα σημείο των Βορείων Προαστίων.

Επενδύοντας στα αγνά και φρέσκα υλικά, το Focaccino έχει δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα από αρτοσκευάσματα, γλυκά και αυθεντικές πίτες με βασικό γνώμονα την αγάπη για τις παραδοσιακές γεύσεις των συνταγών της μαμάς και της γιαγιάς, που όλοι αναζητούμε στη σύγχρονη καθημερινότητα.

Πίτες, focaccia, grilled cheese sandwiches, γλυκά και Viennoise, gourmet αρτοσκευάσματα, μια πλούσια ποικιλία εδεσμάτων, αλλά και το νέο αποκλειστικό προϊόν CronutTM, είναι μερικές από τις γευστικές προτάσεις που θα βρει ο επισκέπτης του νέου καταστήματος Focaccino στο Γαλατσι, απολαμβάνοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης.

Στο κατάστημα Focaccino επίσης θα βρείτε καθημερινά φρέσκο αλεσμένο επώνυμο καφέ, εκλεκτές ποικιλίες τσαγιού και είδη σοκολάτας, δροσερά ροφήματα και γευστικά cocktails, καθιστώντάς το το νέο meeting point για όλες τις ώρες.

Το Focaccino αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, διατηρώντας ήδη 10 καταστήματα εν ενεργεία στην Αθήνα και ένα master franchise στη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζοντας την περαιτέρω επέκτασή της στο άμεσο χρονικό διάστημα με δύο νέα καταστήματα στο Κολωνάκι και το Νέο Ηράκλειο.

Το Focaccino πάει Κολωνάκι

Αθήνα, 03 Σεπτεμβρίου 2014 – Μια νέα πρόταση στο χώρο του bakery – cafe αποκτά το Κολωνάκι, με το νέο κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας εστίασης Focaccino. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Σκουφά 66-68 & Ασκληπιού και είναι έτοιμο να υποδεχτεί και να εξυπηρετήσει τους λάτρεις των φρέσκων και αυθεντικών παραδοσιακών γεύσεων.

Όσοι αγαπούν τις αγνές, σπιτικές γεύσεις, έχουν πλέον το δικό τους σημείο συνάντησης στο κέντρο του Κολωνακίου, όπου μπορούν να βρουν μια ευρεία γκάμα από αρτοσκευάσματα, γλυκά και αυθεντικές πίτες που θυμίζουν την κουζίνα της μαμάς. Με βάση τα αγνά και φρέσκα υλικά, το Focaccino προσφέρει καθημερινά πίτες, focaccia, grilled cheese, sandwiches, γλυκά και Viennoise, gourmet αρτοσκευάσματα, μια πλούσια ποικιλία εδεσμάτων αλλά και σε αποκλειστικότητα το νέο καινοτόμο προϊόν γεύσης CronutTM. Παράλληλα, σερβίρει φρέσκο αλεσμένο καφέ, πλήθος ροφημάτων και ευφάνταστα cocktails, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες.

Το Focaccino διατηρεί πλέον στην Ελλάδα 10 καταστήματα και ένα master franchise στη Θεσσαλονίκη. Αναπτύσσεται ταχέως με έμφαση στην περιοχή της Αττικής ενώ παράλληλα στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του και εκτός Ελλάδος σε ένα χρονικό πλαίσιο τριών ετών. Για το λόγο αυτό, η επέκταση του δικτύου καταστημάτων με το μοντέλο franchise αποτελεί μια από τις κύριες προτεραιότητες της επιχείρησης, στοχεύοντας στην πρώτη θέση στην κατηγορία του στην ελληνική αγορά.

Νέο κατάστημα Focaccino στη Θεσσαλονίκη

Με ένα νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη διευρύνει το δίκτυό της η ελληνική αλυσίδα Focaccino, η μοναδική πρόταση στον χώρο της εστίασης, που συνδυάζει τις παραδοσιακές δημιουργίες φούρνου με τον γρήγορο καφέ. Το νέο κατάστημα στην οδό Αγίας Σοφίας 48 ανοίγει τις πόρτες του στις 7 Μαρτίου και έρχεται να προστεθεί στα έξι εν ενεργεία καταστήματα που διατηρεί μέχρι στιγμής η εταιρεία στην Αττική και τα οποία έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό.

Η εταιρεία Focaccino δημιουργήθηκε από νέους έλληνες επιχειρηματίες που έχουν όρεξη και μεράκι και κοινό τους γνώρισμα την αγάπη για την αυθεντική πίτα. Στόχος της είναι να ενσωματώσει στους γρήγορους ρυθμούς και τις συνήθειες της σύγχρονης καθημερινότητας, τις παραδοσιακές γεύσεις από την κουζίνα της μαμάς και της γιαγιάς, με βάση τις συνταγές τους και κυρίως τα αγνά και φρέσκα υλικά που εκείνες χρησιμοποιούσαν.

Σπιτικές πίτες από αγνό ελαιόλαδο και φρέσκο βούτυρο, focaccia που μόνο στα Focaccino μπορεί να την βρει ο καταναλωτής, grilled cheese sandwiches, γλυκά και Viennoise, gourmet αρτοσκευάσματα και μια πλούσια ποικιλία εδεσμάτων, αποτελούν το μενού που καθημερινά «ζυμώνεται» μπροστά στα μάτια των καταναλωτών στην «ανοιχτή κουζίνα» των καταστημάτων, προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης. Το Focaccino προσφέρει επίσης καθημερινά φρέσκο αλεσμένο επώνυμο καφέ, τις πιο εκλεκτές ποικιλίες τσαγιού, κρύες ή ζεστές, καθώς και όλα τα είδη σοκολάτας, δικής του παραγωγής, σε έναν χώρο φιλικό και ζεστό, με άψογο και γρήγορο σέρβις.

Έχοντας ως επίκεντρο της φιλοσοφίας της τον σεβασμό στον τελικό καταναλωτή, η εταιρεία στοχεύει στην περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου της μέσω της πολιτικής franchise, με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των ανθρώπων που την εμπιστεύονται. Στο άμεσο χρονικό διάστημα αναμένεται η έναρξη λειτουργίας νέων καταστημάτων στις περιοχές Σύνταγμα, Κολωνάκι και Νέο Ηράκλειο, στην Αττική.

Η πιο νόστιμη Σαρακοστή στα Focaccino με νέες γεύσεις

Η ελληνική αλυσίδα Focaccino, η μοναδική πρόταση στον χώρο της εστίασης που συνδυάζει τις παραδοσιακές δημιουργίες φούρνου με τον γρήγορο καφέ, γιορτάζει τη Σαρακοστή με νέα νηστίσιμα προϊόντα. Έχοντας ως επίκεντρο της φιλοσοφίας της τον σεβασμό στον τελικό καταναλωτή η ομάδα των σεφ δημιούργησε νέες νηστίσιμες γεύσεις όπως την αγαπημένη Focaccia με ζεστή ελιά και μελιτζάνα αλλά και με μελιτζάνα & pesto, Νηστίσιμες σαλάτες, Τάρτα πατάτας, Φλαν μήλου, Muffins καραμέλα και λεμόνι, Μηλόπιτα σφολιάτας ενώ στα Focaccino θα απολαύσετε και τις αγαπημένες χειροποίητες πίτες σε νηστίσιμη εκδοχή (μελιτζανόπιτα, πατατόπιτα, σπανακόπιτα).

Οι νέες γλυκές και αλμυρές νηστίσιμες προτάσεις των Focaccino έρχονται να προστεθούν στον πλούσιο κατάλογο της ελληνικής εταιρίας εστίασης και υπόσχονται να γίνουν η νέα φανατική γευστική συνήθεια όλη την περίοδο της Σαρακοστής. Η εταιρεία Focaccino δημιουργήθηκε από νέους Έλληνες επιχειρηματίες που έχουν όρεξη και μεράκι και κοινό τους γνώρισμα την αγάπη για την αυθεντική πίτα. Στόχος της είναι να ενσωματώσει στους γρήγορους ρυθμούς και τις συνήθειες της σύγχρονης καθημερινότητας, τις παραδοσιακές γεύσεις από την κουζίνα της μαμάς και της γιαγιάς, με βάση τις συνταγές τους και κυρίως τα αγνά και φρέσκα υλικά που εκείνες χρησιμοποιούσαν.

Σπιτικές πίτες από αγνό ελαιόλαδο και φρέσκο βούτυρο, focaccia, grilled cheese sandwiches, γλυκά και Viennoise, gourmet αρτοσκευάσματα και μια πλούσια ποικιλία εδεσμάτων, αποτελούν το μενού που καθημερινά «ζυμώνεται» μπροστά στα μάτια των καταναλωτών, στην «ανοιχτή κουζίνα» των καταστημάτων, προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης. Τα Focaccino προσφέρουν επίσης καθημερινά φρέσκο αλεσμένο επώνυμο καφέ, τις πιο εκλεκτές ποικιλίες τσαγιού, κρύες ή ζεστές, καθώς και όλα τα είδη σοκολάτας, εσωτερικής παραγωγής, σε έναν χώρο φιλικό και ζεστό, με άψογο και γρήγορο σέρβις.

Ραδιοφωνικό Spot

Στον αέρα βρίσκεται το νέο ραδιοφωνικό σποτ των Focaccino με την αγαπημένη φωνή της Μαρίας Μπεκατώρου να δηλώνει εθισμένη στα προϊόντα της εταιρείας. Με την χαρακτηριστικά θετική της ενέργεια, η Μαρία Μπεκατώρου παρουσιάζει τη νέα, φρέσκια πρόταση στον χώρο της εστίασης, που συνδυάζει τις παραδοσιακές δημιουργίες φούρνου με τον γρήγορο καφέ.

Διατηρώντας στενή φιλία με τον γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη, ο οποίος είναι ένας εκ των ιδιοκτητών της αλυσίδας, η παρουσιάστρια δέχτηκε με χαρά να προχωρήσει στη συγκεκριμένη συνεργασία, καθώς δηλώνει ούτως ή άλλως φανατική θαυμάστρια της κουζίνας των Focaccino.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κεντρικό Κατάστημα
Λεωφόρος Ποσειδώνος 32, Παλαιό Φάληρο 175 61

t. 210 98 43 310   
f. +210 9843315
info@focaccino.gr

FOCACCINO | all rights reserved